f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Survivor All Star – Spoiler: Τρεις οι νέοι υποψήφιοι! (vid)

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας είναι και ο πιο σημαντικός της εβδομάδας για τους παίκτες του Survivor All Star αφού η ομάδα που θα χάσει θα αναγκαστεί να αναδείξει δύο ακόμα υποψήφιους. Σε ένα αγώνισμα που απαιτεί συγκέντρωση, καλή συνεργασία και ταχύτητα, Διάσημοι και Μαχητές θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που «βρει» τον στίβο μάχης και θα πάει νικήτρια στο Συμβούλιο του νησιού, θα είναι η Μπλε.

Μετά την ήττα τους, οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας θα πάνε «μουδιασμένοι» αλλά και διχασμένοι στο Συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Η κάλπη, σύμφωνα με τα spoilers Θα αναδείξει τρεις και όχι δύο, νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ποιοι είναι αυτοί; Η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Κορόμι. Αυτό σημαίνει ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι συνολικά πέντε, αφού η πρώτη ήταν η Νικολέττα Μαυρίδη και ο δεύτερος ο Τάκης Καραγκούνιας.