f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Ρίτα Ασημακοπούλου: «Έλεγαν ότι είμαι η Βουγιουκλάκη για την τηλεόραση» (vid)

Σε μια σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση, η Ρίτα Ασημακοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” στην ΕΡΤ και μίλησε για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και τον Κωνσταντίνου Καραμανλή.

«Υπήρχε τότε μεγάλος ανταγωνισμός αλλά ήταν σιωπηλός ανταγωνισμός. Θα πω όμως τώρα κάτι. Εγώ στη ζωή μου έχω πληρώσει δύο πράγματα. Το ένα που είχε πει, Θεός σχωρέστην, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι “η Βουγιουκλάκη για τον κινηματογράφο, η Ασημακοπούλου για την τηλεόραση”. Πω πω, Θεέ μου! Τι το είπε;

Επίσης, επί του μεγάλου Καραμανλή, σε μια δεξίωση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια είπε μπροστά σε όλον τον κόσμο πως “εσύ είσαι η καλύτερη”. Παιδιά, το πλήρωσα όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου» τόνισε, αρχικά, η γνωστή δημοσιογράφος.

«Δηλαδή με κοιτούσαν όλοι και θεωρούσαν ότι για να το πει αυτό, είτε εγώ είχα κονέ τον Καραμανλή είτε γιατί το είπε, ήταν άσχημο. Το έβλεπα πάρα πολύ και στη δουλειά μου αυτό. Όχι όμως από όλους, αλλά από μερικούς συναδέλφους. Βρέθηκε μάλιστα δημοσιογράφος που με κοιτούσε κάπως αλλά, όταν κατάλαβε τι παιδί ήμουν μετά από 30 χρόνια, μου ζήτησε συγγνώμη. “Τώρα είμαι ευτυχισμένη” της είπα».

“Και ήμουν, ναι, γιατί κατάλαβε και εκείνη το λάθος της. Είδε ότι δεν ήμουν παιδί που θα κοιτάξω να γραπωθώ από κάπου για να αποκτήσω το καλύτερο. Δεν το έκανα επίτηδες, αυτή ήμουν και αυτή θα είμαι μέχρι να πεθάνω» συμπλήρωσε, επίσης, η Ρίτα Ασημακοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.