f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Super League 2: Ισοπαλία του Ηρακλή με μήνυμα από τον κόσμο

Με δύο παιχνίδια συνεχίστηκε η 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Ηρακλής και Νίκη Βόλου έμειναν στο 1-1, ενώ ο Παναθηναϊκός Β’ επικράτησε 3-1 του Ηρακλή Λάρισας.

Στο Καυταντζόγλειο οι οπαδοί του Ηρακλή με πανό εξέφρασαν την αγωνία τους για την παραμονή της ομάδας. «Δεν πάει άλλο, ο Ηρακλής πρέπει να ζήσει», έγραψαν οι οπαδοί των «κυανόλευκων» σε πανό που αναρτήθηκε. Στον αγωνιστικό χώρο η Νίκη Βόλου με κεφαλιά του Τζιώρα στο 66’ άνοιξε το σκορ, αλλά στο 73’ ισοφάρισε ο Ηρακλής με σουτ του Σίλβα.

Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σιούτας, Χρουσιέλ, Δοϊρανλής, Βιτλής (61′ λ.τ Κόκκορης), Σίλβα (84′ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς, Κουντουριώτης, Άλεξιτς.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης (71′ Τσουκαλάς), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός (71′ Τοπαλίδης), Μιράντα, Τζιώρας (84′ Σιαφά).

Στο ΟΑΚΑ οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που προηγήθηκαν 1-0 στο 29’ με τον Τασιούλη, αλλά ο Παναθηναϊκός Β’ πέρασε στην αντεπίθεση και στο 36’ ισοφάρισε με πέναλτι του Αθανασακόπουλου. Στο 66’ ο Μαρτίνης με σουτ έκανε το 2-1 και το τελικό 3-1 για τους «πράσινους» πέτυχε στο 73’ επίσης με πέναλτι ο Σαρδέλης.

Παναθηναϊκός Β: Λίλο, Λάμψιας, Προδρομίτης, Σιδεράς, Μαρτίνης (80’ Συμεωνίδης), Καραμπάς (61’ Εμπό), Μαντσίνι (67’ Φουρτάδο), Αθανασακόπουλος, Κυριόπουλος (80’ Βολάκης), Σαρδέλης Καρβούνης (46’ Νταμπίζας).

Ηρακλής Λάρισας: Φαρμάκης, Μπαλαμώτης (76’ Συρεγγέλας), Καμπέρης (86’ Αλτάνης), Γκαλίτσιος, Μπόσιο (86’ Ζαφειρίου), Γκουγκούδης, Λαγωνίδης, Χατζής, Τασιούλης (61’ Λεσάι), Κέρι, Κάσας.