f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Μυρτώ Κοντοβά: «Ίσως βιαστήκαμε να προβάλλουμε το «Σχεδόν Ενήλικες» (vid)

Τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά της εξομολογήθηκε η Μυρτώ Κοντοβά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Τρίτης (13/12). «Είμαι η Μυρτώ Κοντοβά και κάτι που σίγουρα δεν γνωρίζετε για μένα είναι ότι πέρασα covid για 13 μέρες, ίσως είμαι η μοναδική ασθενής που αντί να χάσει κιλά, πήρε… Τρία» είπε με χιούμορ αρχικά.

«Όταν ήμουν μικρή ονειρευόμουν ότι θα γίνω χορεύτρια και κτηνίατρος» εξομολογήθηκε ενώ στην ερώτηση αν θα είχε μια υπερδύναμη, ποια θα ήταν αυτή ανέφερε: «Είχα μια υπερδύναμη όταν ήμουν μικρή. Και ήταν ότι πετούσα. Αυτή η υπερδύναμη σταμάτησε γύρω στα 12. Σοβαρά, όταν ήμουν μικρή είχα πολύ αυτήν την αίσθηση, ότι μπορώ να πετάω. Οι αγαπημένες μου ταινίες ήταν ο Πίτερ Παν και η Μαίρη Πόπινς, οπότε την είχα φάει τη πετριά».

Έρωτας ή αγάπη; «Είναι τόσο διαφορετικά πράγματα… Και τα δυο. Ο έρωτας είναι έμπνευση και φανταστική ντόπα και η αγάπη είναι μια πολύ σταθερή γείωση που την έχουμε ανάγκη».

Ποια είναι η άποψη της για τα reunion στην τηλεόραση; «Δεν ξέρω, νομίζω ότι κάποιες από αυτές τις δουλειές, με τις οποίες συνδέθηκε ο κόσμος, πολύ προσωποκεντρικά, θα θέλαμε να τους δούμε όχι σαν συνέχεια της σειράς, αλλά σαν συνέχεια των ζωών τους. Αν μιλήσουμε δηλαδή για τα Υπέροχα πλάσματα, που ήταν μια σειρά που αγάπησε κόσμος, μεταφέροντας τις ζωές τους στο σήμερα, δεν ξέρω πόσο τηλεοπτικό θα ήταν».

Σε ότι αφορά την σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» είπε «η σειρά αυτή ταυτίστηκε με την επαναλειτουργία του Mega. Είχε ξεκινήσει πιλοτικά να δουλεύει το κανάλι. Ίσως βιαστήκαμε να προβάλλουμε μια δουλειά η οποία χρειαζόταν πλαίσιο να ανθίσει. Ήταν δουλειά που ήθελα πολύ να την κάνω».

«Πάντα νιώθω γυναίκα σε έναν κόσμο ανδρών. Βλέπω αλλαγή και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι», είπε μεταξύ άλλων η Μυρτώ Κοντοβά.

H συνέντευξη της