f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Κάζο για τον ΑΡΗ στη Νίκαια (vid)

Μέχρι και πριν 10 μέρες ο Ιωνικός έμοιαζε να είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό αλλά τώρα το σκηνικό αλλάζει, αφού μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας πανηγύρισε και πάλι, αυτή τη φορά με το 1-0 επί του Άρη χάρη στο πέναλτι του Λοβέρα, με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και να ελπίζει ξανά σε παραμονή, την ίδια ώρα που οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν να προβληματίζουν γνωρίζοντας την 4η ήττα στις τελευταίες 6 αγωνιστικές.

Από την αρχή φάνηκε ότι τα πράγματα δεν θα πήγαιναν καλά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι υποχρεώθηκαν σε αλλαγή στο 11′ αφού ο Ντουκουρέ τραυματίστηκε και άφησε τη θέση του στον Ματέο Γκαρσία. Και από εκεί και πέρα, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου προβλημάτιζε με την απόδοσή της, δείχνοντας αδυναμία στο να φτιάξει κάτι καλό επιθετικά.

Το γεγονός, άλλωστε, ότι η καλύτερη φάση των κίτρινων ήταν ένα σουτ του Οντουμπάτζο από πλάγια θέση εντός περιοχής τα λέει όλα για το πόσο πειστικοί… δεν ήταν επιθετικά, την ίδια ώρα που οι Νικαιώτες προσπαθούσαν για το καλύτερο δυνατό αλλά έδειχναν κι αυτοί ανήμποροι να δημιουργήσουν. Κακό πρώτο ημίχρονο με λίγα λόγια και απολύτως φυσιολογικό το 0-0.

Ο Άρης μπήκε στο β’ μέρος με στόχο να πιέσει και είχε την κατοχή της μπάλας, όπως και στο α’, αλλά δεν είχε ξεκάθαρο σχέδιο για το πώς θα το κάνει αυτό, με τα πράγματα να γίνονται ακόμη πιο δύσκολα στο 59′, όταν ο Κουέστα ανέτρεψε τον Σεμπά «αναγκάζοντας» τον διαιτητή να δείξει το σημείο του πέναλτι. Απόφαση που επιβεβαιώθηκε και μέσω VAR, με τον Λοβέρα να εκτελεί τελικά στο 61′ και να κάνει το 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν άμεσα αλλά ο Ρομαό έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή στην κεφαλιά του Νταρίντα ενώ ο Χουτεσιώτης νίκησε τον Γκρέι σε τετ α τετ στο 66′, με τον Πάρντιου να κάνει αλλαγές για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του, χωρίς όμως να τον δικαιώνει το αποτέλεσμα αφού η ομάδα του δεν μπορούσε να φτιάξει ούτε μία φάση. Και αφού δεν μπορούσε να φτιάξει φάση, δεν μπόρεσε να αποφύγει και την ήττα, η οποία αυξάνει και τον προβληματισμό.

Τα highlights του παιχνιδιού

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς (85’ Μπουενά), Φαντιγκά (85’ Καμπράλ), Σεμπά (90+3’ Μασάς), Λοβέρα (70’ Αντούνες), Μάντζης (70’ Μάνος).

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο (78’ Καμάτσο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ (11’ Γκαρσία), Νταμπό (78’ Εμπακατά), Μαζικού (66’ Καμαρά), Νταρίντα, Ιτούρμπε (78’ Ρουπ), Γκρέι.