f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Δεν θεωρώ ότι αξίζω παραπάνω από τον οποιοδήποτε εγκαυματία” (vid)

Με πρωτοβουλία της Ιωάννας Παλιοσπύρου δημιουργείται το Μητρώο Εγκαυματιών, το οποίο προβλέπει να καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ όλες οι θεραπείες για την αποκατάσταση των εγκαυματιών μετά το νοσοκομείο.

Η γυναίκα που είδε τη ζωή της να αλλάζει όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και από τότε ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (10/10) καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και μίλησε για για το νέο εγχείρημα.

«Ένας πολυεγκαυματίας έχει να περάσει ένα γολγοθά. Υπάρχει μία πορεία αποκατάστασης πολύ μεγάλη, πολλών ετών και πολυδάπανη. Εγώ βρίσκομαι στο δεύτερο χρόνο της αποκατάστασής μου και ξέρω τα υπόλοιπα. Εκτός από τα χειρουργεία υπάρχει μία σειρά διαδικασιών που ο εγκαυματίας πρέπει να τηρεί στο σπίτι του καθημερινά και τα πρώτα πέντε χρόνια είναι εντατικά. Στη συνέχεια μειώνονται, αλλά μας ακολουθούν εφ’ όρου ζωής», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το πώς «γεννήθηκε» η συγκεκριμένη ιδέα.