f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Υποψήφιο θύμα του παιδεραστή με το λευκό βαν αποκαλύπτει: «Πήρα αίτημα φιλίας από κενό προφίλ» (vid)

Ένα από τα άτομα που παραλίγο να υπάρξει θύμα του παιδεραστή με το λευκό βαν, μίλησε για το πώς ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, ενώ τον περιέγραψε ως «χειριστικό» άνθρωπο, που ασκούσε πιέσεις για να συναντηθούν.

Ο άνδρας που πλέον είναι 21 ετών θυμήθηκε για όσα έγιναν όταν ήταν 13 ετών και ανέφερε πως «πήρα ένα αίτημα φιλίας από ένα τελείως κενό προφίλ που μου κίνησε την περιέργεια και άρχισα να του μιλάω. Πρόθεσή του ήταν να βγούμε για έναν καφέ, να τα πούμε… ήταν χειριστικός».

Επίσης, μιλώντας στο Mega ανέφερε πως επικοινωνούσαν περίπου μία εβδομάδα μέχρι να ορίσουν την ημέρα συνάντησης και πρόσθεσε ότι «την Κυριακή που είχαμε κανονίσει, περίπου στις 12 με 1 το μεσημέρι, βρέθηκα στην πλατεία και βρέθηκε μπροστά μου το λευκό βαν… μού έκανε νόημα και φώναξε το όνομά μου για να πλησιάσω. Εγώ άλλον άνθρωπο περίμενα, αλλά επειδή με φώναξε πλησίασα και εκείνη τη στιγμή επενέβησαν οι αστυνομικοί και έγινε η σύλληψη».

Έτσι, συνέστησε μεγάλη προσοχή στα παιδιά αναφορικά με τα προφίλ στα social media όπως και να συμβουλεύονται άτομα της οικογένειάς τους. «Το να “σφίξεις το λουρί” στο παιδί, θα το απωθήσει στο να σε εμπιστευτεί και σε συμβουλεύεται. Να υπάρχει μία συνεργασία μεταξύ τους και όχι εξουσία του γονέα πάνω στο παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

To βίντεο