f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Survivor All Star – Καρολίνα: «Η αγάπη δεν έχει όρια» (vids)

Η Καρολίνα Καλύβα μετά τα πλάνα με τα φιλιά της ίδιας και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star έκανε ορισμένες δηλώσεις στην κάμερα του ριάλιτι ενώ τοποθετήθηκε για το αν θα ξαναπήγαινε στην καλύβα που τους «έπιασαν στα πράσα».

«Όταν μιλάμε για αγάπη, μιλάμε ότι η αγάπη δεν έχει όρια. Ναι μεν μας έχουν βάλει όρια στο να μη βλέπουμε τους αντιπάλους μας κτλ αλλά είναι ανθρώπινο. Πραγματικά, δε μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και αν θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχουν όρια», ανέφερε η Καρολίνα Καλύβα.

Ενώ η ίδια απάντησε σε όσα λέχθηκαν στο συμβούλι λέγοντας: «Το τι θέλω εγώ, πως το θέλω και τι θέλω να κάνω αφορά εμένα και ό,τι έχει να μου πει το Survivor είμαι εδώ να το αντιμετωπίσω αλλά οι περαιτέρω φωνές, ας μείνουν στην άκρη παρακαλώ. Το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του αφορά εκείνον γι΄αυτό και λέγονται προσωπικά. Το μόνο που μπορώ να βρω σαν δικαιολογία είναι το νεαρό της ηλικίας της Ασημίνας που βγαίνει και λέει για τις σχέσεις μου κτλ. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλει τις σχέσεις του άλλου. Τι να πω; Ότι δε μου αρέσει; Το θεωρώ κατινιά».