f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Βανδάλισε και το Ι.Χ. της μητέρας του ο 17χρονος στη Μύκονο – Η ατάκα που τον εξόργισε

Είχε και συνέχεια το ασύλληπτο συμβάν στη Μύκονο, με τον άγριο ξυλοδαρμό μητέρας από τον 17χρονο γιο της!

Είτε ο νεαρός, λοιπόν, είτε κάποιος φίλος του, βανδάλισε το αυτοκίνητο της 44χρονης μητέρας, σύμφωνα με ανάρτηση συγγενικού προσώπου της οικογένειας. Στο βίντεο, που προβλήθηκε στο MEGA, φαίνεται ότι της έγραψε στο τζάμι με κόκκινο σπρέι, χωρίς, ωστόσο, να μπορεί να διακρίνει κάποιος αν είχε κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές διαψεύδουν κατηγορηματικά όσα είδαν της φως της δημοσιότητας με βάση μαρτυρία στο cycladeslive.gr, ότι, δηλαδή, το περιστατικό έλαβε χώρα επειδή η μητέρα είχε συνευρεθεί ερωτικά με φίλο του 17χρονου. Και οι δύο πλευρές πιθανολογούν ότι πρόκειται για άλλη υπόθεση, ενώ πηγές της αστυνομίας -που επικαλείται το protothema.gr- κάνουν λόγο για μία υπόθεση ξυλοδαρμού, δηλώνοντας άγνοια για κάποια άλλη.

Μάνα και γιος είχαν -και έχουν- τεταμένη σχέση τον τελευταίο καιρό, μετά και το διαζύγιο με τον πατέρα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είχαν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα. Όλα άλλαξαν, ωστόσο, έπειτα από μια κουβέντα της μητέρας, που φέρεται να εξόργισε τον νεαρό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με πηγή από την πλευρά της 44χρονης, η ίδια δεν είπε στον γιο της (κάτι, που επιβεβαιώνει και ο αδερφός του 17χρονου, που ήταν «παρών» στο περιστατικό) ότι θα ευχόταν να πέθαινε ο πατέρας του («I wish your father died» είναι η φράση, που της αποδόθηκε), αλλά κάτι πιο πολύ του τύπου «μην ανησυχείς, ο πατέρας σου δεν πρόκειται να πεθάνει… Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει».

Τότε εκείνος της επιτέθηκε με τρεις γροθιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της σπάσει τη μύτη, και εκείνη να πάρει τη δύσκολη απόφαση, μολονότι πρόκειται για το παιδί της, να απευθυνθεί στις Αρχές.

Η 44χρονη μητέρα είχε μεταβεί για διακοπές στη Μύκονο (όπου διαθέτει ιδιόκτητο σπίτι) με τα παιδιά της και μάλιστα, όλα κυλούσαν ομαλά πριν το περιστατικό, που ήρθε να ταράξει τις σχέσεις τους. Ο 17χρονος για κάποια χρόνια ζούσε με τον πατέρα του και αποφάσισε να μετακομίσει και να μείνει με τη μητέρα του, η οποία είχε προθυμοποιηθεί να τον βοηθήσει να συνεχίσει τις σπουδές του ή όποια άλλη επαγγελματική δραστηριότητα ήθελε να ακολουθήσει.

Το ζητούμενο, όπως λέει φίλη της μητέρας, είναι ο 17χρονος να βρει την κατάλληλη υποστήριξη, ώστε να σταματήσει να έχει επιθετική συμπεριφορά, όχι μόνο απέναντι στη μητέρα του, αλλά και γενικότερα. Και αυτό θα γίνει -όπως λέει- μόνο με τη βοήθεια ειδικών. «Δεν είναι εύκολο για μια μάνα να καταγγείλει το ίδιο της το παιδί και η φίλη μου βασανίστηκε πολύ και έκλαψε πολύ πριν το κάνει», αναφέρει η κυρία Αρετή Γεωργιλή, φίλη της 44χρονης στην ανάρτησή της.

Στην ανάρτησή της, εξηγεί και γιατί η γυναίκα προχώρησε στην καταγγελία, αν και δηλώνει σίγουρη ότι ο 17χρονος το έχει μετανιώσει. «Στις περισσότερες των περιπτώσεων μετανιώνουν, αλλά το ξανακάνουν και το ξανακάνουν και το ξανακάνουν -ειδικά αν τα πρότυπα που έχουν είναι ανάλογα- χρειάζεται βοήθεια από ειδικό για να μην το επαναλάβει. Κυρίως για να πειστεί ότι σε καμία περίπτωση δεν σηκώνουμε χέρι να χτυπήσουμε κανέναν, γυναίκα ή άνδρα, όσο θυμωμένοι και αν είμαστε. Επίσης, γιατί θα βρεθούν πολλοί καλοθελητές νταήδες στον δρόμο του που θα του πουν ”Καλά έκανες” και δεν πρέπει να τους πιστέψει».

Στόχος της καταγγελίας δεν ήταν, όπως γράφει, «να τιμωρηθεί ο γιος της αλλά να βρει ο ίδιος τον δρόμο του και να καταλάβει ότι τις διαφορές μας δεν τις λύνουμε με ξύλο. Γιατί αύριο μπορεί να είναι η φίλη του, η μελλοντική του γυναίκα και ποιος ξέρει ποιος άλλος ακόμα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για κάθε μία που κακοποιείται, από τον γιο, τον αδερφό, τον σύντροφο, τον πατέρα της. Ο μόνος δρόμος για να προστατευθεί η ίδια και να προστατεύσει και εκείνους που αγαπάει. Και η φίλη μου το αγαπάει πολύ το παιδί της. Να μην έχει κανείς αμφιβολία για αυτό».